Duuniterkkarit

Duuniterkkari Kaisa

Olen kolmen pienen lapsen äiti, pienen maatilan emäntä ja itseään lempeän rehellisesti tutkiva nainen. Intohimojani ovat; oman henkisen potentiaalin käyttöönotto, jatkuvan muutoksen todistaminen omassa elämässä ja autonomisen hermoston toiminta. Maallisempia intohimojani ovat karitsointi, puutarhaviljely ja luonnon havainnointi.

Valmentajana kohtaan sinut juuri siinä missä olet. Tutkiva ote, lempeä rehellisyys, kyky olla sen kanssa mikä on totta tällä hetkellä ja ihmisenä toiselle oleminen ovat vahvuuksiani valmentajana. Kanssani tulet nähdyksi ja kuulluksi, turvallisesti. Valmennuksessa opit havaitsemaan itsessäsi erilaisia vireystiloja ja säätelemään niitä. Opit suhtautumaan itseesi armollisemmin ja myötätuntoisemmin. Opit sallimaan ja sietämään erilaisia, vaikeitakin tunteita itsessäsi. Palaat itseesi, kehoosi ja omaan autenttisuuteesi. Tarjoan valmennusta suomeksi, englanniksi, italiaksi ja espanjaksi. Kannattelen sinulle tilaa, jossa itseäsi kohtaamalla tunnet sen muutoksen, joka sinun elämässäsi tällä hetkellä haluaa tulla näkyväksi. Vierelläsi kulkien ja pienin askelin autan sinua läpielämään sen omassa elämässäsi.

 

Kaisa kuva syksy22

Mitä Kaisan asiakkaat kertovat?

Valmennus vastasi ja ylitti odotukseni joka suhteessa. Opin suhtautumaan rauhallisemmin omiin tunteisiini. Opin keinoja elämäni tasapainottamiseen ja itseni kuunteluun. Koen, että olen luottavaisempi tulevaisuuden suhteen ja onnellisempi nykyhetkestä. Olen armollisempi itselleni, hyväksyn itseni paremmin ja osaan tulevaisuudessa valita elämässäni asioita, jotka ovat minulle hyväksi.

Raija

C6AC987B-3756-4600-89B5-13A6B85AC0EB

Duuniterkkari Sanna

Uskon, että elämä on lahja ja kantaa, kun avaamme oven sisimpäämme.

Olen kahden teini-ikäisen lapsen äiti. Minulla on loputon jano ymmärtää ja hyväksyä ihmismieltä. Oivalluuttaa mahdollisimman montaa ihmistä löytämään sisäisen rauhan, valojen ja varjojen yhteisen tanssin.

Valmennuksessa autan sinua näkemään kaiken sen hyvän, joka sinussa on. Autan hyväksymään kaikki puolet sinussa, lempeästi ja turvallisesti.
Uskon, että jokainen meistä on juuri siinä kohtaa omalla polulla kuin kuuluukin olla. Välitän sinusta ja jos yksikin oivallus kanssani tuo sinulle hyvää, olen oikealla polulla.
Kohtaan sinut kokonaisena ja autan näkemään valojen ja varjojen välisen tasapainon.

Henkilökohtainen valmentaminen on itsetuntemuksen lisäämistä, oivalluksia ja hyväksymistä siitä, mikä on. Mitä ikinä se onkaan. Kaikissa meissä on jo kaikki voimavarat mihin tahansa muutokseen. Myös sinussa. Olethan elämäsi tärkein ihminen.

 

Mitä Sannan asiakkaat kertovat?

Lämmin kiitos, Sanna. Olet valmentajana enemmän kuin edes osasin toivoa! Tarkkanäköisyytesi, tapasi huomioida yksityiskohdat sekä luoda kokonaiskuva oli käsittämättömän taitavaa. Minulla oli koko ajan erittäin turvallinen olo ja pääsin itseni kanssa pidemmälle kuin olen missään aikaisemmassa valmennusprosessissa päässyt. Opin itsensä rakastamisen alkeet, loppu on omissa käsissäni, mutta tiedän miten edetä.

Tarja

duuniterkkari-5

Duuniterkkari Maria

Sinun hyvinvointisi on tärkein pääoma mitä voit kasvattaa.

Olen kahden pojan äiti, vaimo, Duuniterkkari Oy:n perustaja, aktiviinen liikkuja, kylmäkylvyistä ja kesäpäivistä nauttiva iloinen sekä rento hyvinvoinnin moniosaaja. Uskon ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kehon ja mielen yhteistyöhön. Pohjana hyvinvoinnille toimii hyvä itsetuntemus.

Autan sinua löytämään omat vahvuutesi, kipupisteesi ja tunteesi. Lupaan kulkea vierelläsi hyväksyvästi ja lempeästi.

Kanssani tulet kuulluksi, nähdyksi, kohdatuksi ja hyväksytyksi omana itsenäsi.

 

Mitä Marian asiakkaat kertovat?

Valmennuksen käytyäni tunnen ja ymmärrän itseäni ja tunteitani paremmin kuin koskaan. Tämä taas on tuonut helpotusta arkeen, koska kun pystyn ymmärtämään omia tunteita ja niiden syitä, pystyn myös hallitsemaan niitä. Olen oppinut mm. Huomaamaan pieniä muutoksia kropassa, jotka ovat ensi merkkejä lisääntyneestä stressistä. Näin ollen tilanne ei karkaa pahaksi, vaan voin jo ennalta ehkäistä stressipiikkejä.

Piritta

Olet helposti lähestyttävä, äärimmäisen ammattitaitoinen ja supermukava ihminen. Sinulle oli helppo puhua vaikeistakin aiheista ja pystyt tarjoamaan monipuolisesti tukea ja työkaluja oman mielen haasteisiin.

Tommi

Valmentajana Maria on ymmärtäväinen, lempeä ja suorapuheinen. Hänellä on kyky mukautua senhetkiseen tilanteeseen ja hän saa ihmiset oivaltamaan ihan uusia asioita itsestään.

Ansku

Duuniterkkari Katri Elisa

Olen kolmen lapsen äiti, liikunta-alan ammattilainen, jooga-ohjaaja sekä melko tuore paluumuuttaja yli 20 ulkomailla asutun vuoden jälkeen. Onnellisimmaksi ja tasapainoisimmaksi tunnen itseni kun saan jakaa aikaani perheeni ja ystävieni kanssa. Meressä uiminen, aurinko, tanssi ja musiikki ovat minulle tärkeitä ja hyvää oloa tuovia asioita.

Jooga-ohjaajana minua kiehtoo hengitys- ja läsnäoloharjoitusten vaikutus hermoston tasapainottamiseen ja hyvinvointiimme. Näitä työkaluja käytän myös valmennuksessani.

Valmentajana tärkeimpiä arvojani kohtaamisessasi on rakkaudellinen ja lämmin hyväksyntä. Toivon olevani sinulle turvallinen ja läsnäoleva kanssakulkija muutoksen polullasi, jolla ohjaan sinut tunnistamaan voimavarasi, mahdollisuutesi ja potentiaalisi. Alat elämään elämää, joka tuntuu omalta ja on linjassa arvojesi kanssa.

Tarjoan valmennusta myös englanniksi.

 

6F2B64A1-22F2-4E5C-AE3F-1C75176DA4FF

Mitä Katri Elisan asiakkaat kertovat?

Valmennusprosessin aikana oli hienoa huomata kehitys, joka oli kyllä suurempi kuin odotin. Sain aika paljon oivalluksia ja lisätukea siihen, että pärjään kyllä. Valmennuksen suurin anti oli kehitys tasapainon saavuttamiseksi ja rentoutuksen tärkeys, jotta en pala uudelleen loppuun.

Kaisa

Scroll to Top