Referenssit

Oli hienoa päästä tavoitteisiini; itsetuntoni ja jaksamiseni kasvoi. Olen myös iloisempi, kuin aiemmin.

Duuniterkkarinn vastaanotto

 

Tämä pitäisi olla pakollisena jokaiselle työntekijälle 🙂

Duuniterkkarin vastaanotto

 

Tulin koulutukseen avoimella mielellä. Sain paljon ja enemmän! Esillä olleista asioista löysin monia, jotka ovatkin ajankohtaisia, tärkeitä ja tarpeellisia omassa elämässä. Rentoutumisen keinot ovat monet olleet jollakin tavalla tuttuja, mutta nyt tunsin saavani niihin kosketuksen, jonka avulla lähden niitä arkeeni soveltamaan. Lämmin yhteys, kokonaisvaltaisuus, keskustelu, tekeminen ja oleminen loivat hyvän hetken sukeltaa.

Tiimivalmennus

 

Hieno päivä kokonaisuudessaan. Olin ilahtunut ohjaajan taidosta saada ryhmä hetkessä kuuntelemaan ja läsnäolevaksi. Myös esihenkilölle kiitos tästä mahdollisuudesta! Kiitos!

Tiimivalmennus

 

Voin rehellisesti ja liioittelematta sanoa, että elämäni muuttui huimasti. Tämä valmennus oli käännekohta elämässäni!

Kärsin unettomuudesta, ja sain siihen avun. Sitä kautta fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen toimintakykyni paranivat merkittävästi. Jaksan jälleen urheilla, kohdata ihmisiä ja osallistua aktiivisesti niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Hermostonrauhoitusharjoitusten ja Marian lempeän kohtaamisen avulla löysin turvan tilan, ja jaksan arjen haasteita huomattavasti paremmin. Yliajattelu, katastrofiajattelu ja toivottomuuden tunne poistuivat lähes kokonaan.

Osaan delegoida vastuuta paremmin muillekin, enkä enää lähde suorittamaan kaikkea yksin. Ymmärrän, miten suuri merkitys näillä asioilla on omalle ja toistenkin hyvinvoinnille, ja otan nyt oikeasti vastuuta omasta jaksamisestani.

Duuniterkkarin vastaanotto

 

Valmennus oli mielestäni erittäin positiivinen kokemus. Juuri sellainen matalankynnyksen palvelu, jota varmasti moni kaipaa tukemaan omaa hyvinvointia ja työssä jaksamista.

Valmentaja oli kannustava ja helposti lähestyttävä eli juuri sellainen mitä valmentajalta odotinkin. Tapaamisia ei tarvinnut myöskään jännittää yhtään vaan seuraavaa kertaa odotti jo mielenkiinnolla.

Duuniterkkarin vastaanotto

Salliva ilmapiiri, vinkkejä ja harjoituksia sekä sopivasti teoriaa, hyvä ruoka ja tila, ryhmäjako oli toimiva. Ihana valmentaja, jolla oli ajatus/vinkki moneen asiaan, eri näkökulma sai pohtimaan asioita. Valmentaja oli meidän ryhmäläisten kanssa samalla "tasolla".

Tiimivalmennus

 

Parasta antia päivässä oli "Tikapuut" ja sen teoria. Oli myös mukavaa tutustua työkavereihin muuten kuin työn kautta. Sain muutaman oivalluksen, jota voin hyödyntää omassa elämässäni.

Tiimivalmennus

 

Valmennus oli tosi tarpeellinen, toivon että valmennukset jatkuvat. Tuntui että saatiin jotakin tärkeää alulle ja toivon tähän jatkoa. Olit valmentaja hyvin lämmin, rauhallinen ja läsnäoleva. <3

Tiimivalmennus

 

Rauhoittuminen keskellä kiireitä. Se, että oikeasti pystyi irtaantumaan hektisistä ajatuksista valmentajan rauhalllisuuden ja ammattitaidon avulla.

Tiimivalmennus

 

Sain lyhyen koulutushetken jälkeen käyttööni yhden konkreettisen keinon, minkä otinkin heti käyttöön ja se auttoi työmäärän hallinnassa!

 

Henkilöstöpäivät

 

Kouluttajan innostus asiastaan huokui ulospäin ihanasti ja sai mukaansa temattua. Monta ajattelemisen aihetta jäi mukaan.

Henkilöstöpäivät

 

Hermoston tasot oli yllättävää tajuta miten lamaannus iskee ja mistä se johtuu. Tämä antoi myös itselle keinoja ymmärtää omaa oloa.

Henkilöstöpäivät

Vahvistusta jo käytössä oleviin toimintatapoihin ja pari uutta, kivaa lisäjuttua! Uudet jutut on jo otettu käyttöön - heti seuraavana päivänä!

Henkilöstöpäivät

Valmentaja oli läsnäoleva ja rauhallinen. Ääni oli rauhoittava. Pieni pysähtyminen oli tarpeellinen.

Tiimivalmennus

Valmentajalla ihanan rentouttava ääni. Tuli tarpeeseen tässä kaiken kiireen ja muutoksen keskellä.

Tunteiden purkamista ja avautumista luonnollisella tavalla ja tavalla, mitä ei työyhteisön tai kollegan kanssa välttämättä tulisi koskaan kohdattua tai koettua. Erilaista, kuin mihin ennen ollaan totuttu.

Tiimivalmennus

 

Suosittelisin ehdottomasti valmennusta kaikille, sillä on varmasti annettavaa mukaan jokaiselle jotain. Eri elämäntilanteet vaikuttavat työhön ja työ vapaa-aikaan, joten mielestäni tälläisillä koulutuksilla saadaan tukea molempiin ja edesautetaan jaksamista. Luulen, että sairastumiset vähenevät stressin laskemisen myötä.

Tiimivalmennus

 

Hyvä valmentaja ja valmennus. Asiaansa hyvin perehtynyt. Toivoisin ehdottomasti jatkoa tälläiselle.

Tiimivalmennus

Valmentaja oli läsnä ja aito, lämmin ihminen. Hyvin perillä omassa asiassaan. Antoi paljon ajattelemisen aihetta. Oli mahtavaa kun meitä osallistuikin vain 3 ihmistä, joka poiki paljon hyvää ja luottamuksellista keskustelua.

Tiimivalmennus

Innostava, läsnäoleva, asioihin paneutuva ja kiinnostavalla tavalla asioiden esille tuominen.

Kiinnostava kokonaisuus.

Tiimivalmennus

 

Valmennuksella on varmasti merkitystä työyhteisön yhteishengen kannalta.

Tiimivalmennus

Valmennus oli erittäin hyvä ja palauttava. Oli mukavaa, että "luento-osuudet" eivät olleet tylsän tavallisesti pöydän ääressä, vaan lattialla.

Rentoutusosiot olivat hyvät. Päivä oli jaoteltu ja aikataulutettu hyvin. Meidän tarpeet otettiin hyvin huomioon ja mentiin niiden asioiden äärellä mihin me tarvitsimme käyttää aikaa ja keskustelua.

Vetäjä oli kokeneen oloinen ja huomasi, että hän innostuu työstään hyvinvoinnin äärellä.

Tiimivalmennus

Oli mukava huomata, miten työtoverit pystyi avautumaan eri tavalla kuin työympäristössä. Vetäjä oli aivan ihana. Huomaa että on valmennukseen vihkiytynyt.

Päivä oli aivan ihana,ei liian pitkä eikä liian lyhyt tapahtuma. Valmentaja aivan huippu tyyppi.

Tiimivalmennus

Valmentaja erittäin läsnäoleva ja asiaan vihkiytynyt. Päivä erittäin hyvä ja olisi kaikille työntekijöille tarpeen.

Työtovereiden kanssa yhteinen aika ja tutustuminen oli mukavaa.

Sain vinkkejä hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Tiimivalmennus

Jokaisen valmennuskerran jälkeen oli parempi fiilis kuin saliin sisään astuessa kun sai hetken aikaa pysähtyä ihan itseään varten.

Vielä ei osaa ajatellekaan mihin kaikkeen on hyötyä, mutta sai ehdottomasti miettimään omaa käyttäytymistä muiden kanssa ja omissa tunnemyrskyissä. Yritän jatkossakin löytää aikaa tämmöisille pysähtymisille ihan itteni kanssa!

Tunsin meneväni oikeaan suuntaan sinä minänä joka haluan olla.

Tiimivalmennus

Sain valmennuksesta äärimmäisen paljon keinoja itseni kehittämiseen ja läsnäolevaan myötätuntoon.

Suurin anti oli kuitenkin tunnistaa minulle ominaiset arkkityypit ja se, millaisissa tilanteissa ne nousee esille. Lisäksi sain keinoja arkkityyppien kanssa toimimiseen ja siihen, miten niitä voi tarpeen vaatiessa hiljentää.

Tämän lisäksi sain keinoja pysähtyä stressaavassa tilanteessa ja rauhoittaa itseni.

Tiimivalmennus

Maria ihana, olet äärimmäisen sydämellinen, läsnäoleva, voimaannuttava ja asiakkaasi lämmöllä ja avoimin mielin kohtaava valmentaja.

Sinusta huokuu se, että teet oikeasti työtä joka on intohimosi. Tämä valmennus oli aivan mielettömän hyvä lisä omaan kehitykseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen.

Sain uusia keinoja, joita ehdottomasti aion hyödyntää arjen keskellä jatkossa. Valmennus oli sisällöllisesti mitoitettu erittäin hyvin käytössä olevaan aikaan. Kerkesimme käydä monipuolisesti eri aiheita, mutta kuitenkin niin, ettei asiaa tuntunut tulevan liian paljoa.

Lisäksi oli kuitenkin hyvin aikaa myös antaa pohdintoja herättäville aiheille vapaata keskustelua.

Pidin myös siitä, että vaikka valmennus olikin työhyvinvointiin painottuva, oli mahdollisuus myös käsitellä muilla elämän osa-alueilla esiintyviä tilanteita ja tapahtumia valmennuksessa oleviin aiheisiin liittyen.

Huomioit mahtavasti valmennuksessasi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja sen, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Toivon todella, että palveluitasi hyödynnettäisiin mahdollisimman monipuolisesti eri työyhteisöissä, koska näistä saisi varmasti kaikki itselleen uusia työkaluja!

Tiimivalmennus

Kiitos kovasti Maria, oot ihana <3

Annoit ihanasti kaikille tilaa puhua ja huomioit ihan jokaisen. Tuntien aiheet olivat just meidän porukalle sopivia, ja oli kiva huomata miten niillä oli liikkumavaraa joka tunnilla lähteä liikkumaan meitä kiinnostavaan suuntaan.

Teit aiheet todella konkreettiseksi, niitä oli helppo lähteä pilkkomaan. Ihana, kun jaoit myös omia mietteitä ja kokemuksia!

Sulla on toodella rentouttava ääni ja eräälläkin kerralla loppurentoutuksessa saadut minipäikkärit pelastivat mun työpäivän. Olet todella sydämellinen valmentaja, kiitos kun haluat auttaa meitä kaikkia!

Tiimivalmennus

Valmennuksen suurin anti oli työkavereiden syvällisempi tutustuminen ja omalla kohdalla pieniä uusia näkökulmia tuttuihin juttuihin.

Pidempi koulutus olisi ollut vielä ihanampaa 🙂

Tiimivalmennus

Tiimivalmennuksen parasta antia oli ryhmänä eheytyminen ja asioiden jakaminen. Oman itsensä pohdiskelu ja läsnäoleminen. Tiimin yhteinen lähentyminen.

Ilmapiiri oli luotettava ja rauhaisa. Valmentaja johdatteli hienosti pohtimaan ja jakamaan asioita. Suuri lämmin kiitos hyvästä valmennuksesta!

Tiimivalmennus

Löysin muutosten kautta uutta puhtia työhön.

Tärkeimmän henkilökohtaisen arvon löytäminen oli yllättävää ja tulee varmasti olemaan tämän hetken lisäksi pitkässä juoksussa arvokasta.

Opin ymmärtämään omia tarpeitani paremmin ja sen avulla löytämään motivoituneemman ja itselleni paremman tavan tehdä samoja töitä samalla työpaikalla.

Tästä tulee varmasti hyötymään itseni lisäksi koko työyhteisö.

Patrick

Duuniterkkarin vastaanotto

Sain uusia työkaluja itseeni tutustumiseen.

Löysin takaisin omalle itsestä huolehtimisen tielle.

Se oli oikeasti läsnäolevaa, paneutuvaa, kuuntelevaa ja myötäelävää ammattimaista ohjausta yksilötasolla. Kiitos!

Duuniterkkarin vastaanotto

Hetki oli luottamuksellinen ja arjesta irroittava.

Päivä oli juoksutettu hienosti ja itsetuntoa kehittävät tehtävät olivat hyviä ja niiden keskustelulle käytettyä aikaa olisi voinut olla vieläkin enemmän.

Asiantunteva ja lämminhenkinen valmentaja, kiitos 🙂

Tiimivalmennus

Valmennus oli ihana matka itseen ja uskon että se sai alulle joitain hyviä asioita, joita on tapahtumassa. Sinä olet valmentajana läsnäoleva, kuunteleva, kannustava ja helposti lähestyttävä. Kiitos Maria!

Tiimivalmennus

Sain ihanaa tukea ja ymmärrystä kouluttajalta. Olen todennut jo pitkään uupumistaustani kanssa, että ihmiselle on todella tärkeää saada tulla kuulluksi ja ymmärretyksi. Tämän täytyy lukeutua ihmisen perustarpeisiin, kuten hengittäminen, rakastetuksi tulemisen kokeminen ja kosketuksen tunteminen.

En osaa sanoa jäinkö kaipaamaan päivältä enää mitään muuta, kuin uusintaa !

Ryhmävalmennus

Valmentaja erittäin läsnäoleva ja asiaan vihkiytynyt. Päivä erittäin hyvä ja olisi kaikille työntekijöille tarpeen.

Työtovereiden kanssa yhteinen aika ja tutustuminen oli mukavaa.

Sain vinkkejä hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Tiimivalmennus

Omien voimavarojen tunnistaminen ja niihin keskittyminen oli parasta antia.

Mukavan rento tunnelma pienryhmässä. Aiheesta saa paljon lisää vielä lisäkoulutukseen.

 

Tiimivalmennus

Sain vinkkejä unettomuuteen ja stressinhallintaan. Ympäristö oli ihana. Vetäjä oli mukava, innostava, keskusteleva ja kuunteleva.

Tiimivalmennus

Sain konkreettisia keinoja itselleni tärkeisiin osa-alueisiin. Sain vahvistusta omiin ajatuksiin ja keinoja mennä eteenpäin kohti itsensä kehittämistä.

Oma työajan hallinta on parantunut, olen itselleni hieman armeliaampi ja samalla pystyn katsomaan saavutuksia taaksepäin onnistumista tuntien. Pystyn paremmin käsittelemään omia paineita työssäni.

Oivallukset siitä, että on olemassa paljon keinoja saada positiivistä kierrettä elämässä eteenpäin ja painopistettä pois negaatioista. 

 

Duuniterkkarin vastaanotto

Olen saanut uusia ideoita ja työkaluja omaan hyvinvoinnin parantamiseen ja olen jälleen oppinut itsestäni lisää. Tutustuin yhä paremmin itseeni ja löysin uusia näkökulmia omien tunteiden käsittelyyn.

Olet helposti lähestyttävä, äärimmäisen ammattitaitoinen ja supermukava ihminen. Sinulle oli helppo puhua vaikeistakin aiheista ja pystyt tarjoamaan monipuolisesti tukea ja työkaluja oman mielen haasteisiin.

 

Tommi

Duuniterkkarin vastaanotto

Minusta tuntuu, että minä-kuvani ja itsetuntoni kirkastuivat valmennuksen myötä, ja sain paljon uutta ajateltavaa ja näkökulmia. Ymmärrän nyt myös paremmin omat arvoni sekä mistä ne kumpuavat. Osaan nyt paremmin tiedostaa ja toteuttaa niitä arjessani. Valmennuksen myötä opin ymmärtämään paremmin myös omia vahvuuksiani.

 

Siiri

Pienryhmävalmennus

Olen pitänyt jopa huonona piirteenäni avoimuuttani ja puheliaisuuttani. Valmennuksen myötä opin enemmän arvostamaan myös noita ominaisuuksia, ja hyväksymään piirteitäni ja tapojani osana karismaani.

Kati

Pienryhmävalmennus

Valmennukseen lähtö ei ollut itselle mikään helppo paikka. Aluksi tuntui haastavalta jutella omista asioista uudelle ihmiselle, mutta Marialle on todella helppo puhua. Hän on uskomaton kuuntelija ja hänellä on ilmiömäinen kyky johdatella kysymällä juuri oikeita kysymyksiä todellisten asioiden äärelle niin, että itse oivaltaa ratkaisut tilanteeseen.

Piritta

Duuniterkkarin vastaanotto

Maria sai minut luottamaan itseeni ja sai minut ajattelemaan asioita ihan uusista näkökulmista. Mariaan syntyi niin syvä luottamus, että kerroin hänelle tosi henkilökohtaisia asioita. Marian avulla sain aikaan sellaisen henkisen kasvun ja muutoksen itsessäni, jota en olisi voinut kuvitella olevan mahdollista.   

 

Ansku

Duuniterkkarin vastaanotto

Oloni on kevyempi ja työssä ja henkilökohtaisissa suhteissa raskailta tuntuneet asiat eivät enää pääse niin ihon alle, vaan koen että minulla on niihin välimatkaa, ja näin niitten asioitten kanssa on helpompi olla tekemisissä.

Soile

Duuniterkkarin vastaanotto

En oikein tiennyt, mitä valmennukselta konkreettisesti odottaa, mutta toivoin helpotusta hankalaan elämäntilanteeseen ja tämä toteutui. Opin tunnistamaan paremmin kehollisia viestejä ahdistavassa tilanteessa ja pääsemään niistä läpi hengityksen avulla.

 

Aino

Duuniterkkarin vastaanotto

Hyvin konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä!

Moneen muuhun koulutukseen verrattuna vaikutit ihmiseltä ihmisten joukossa😃🤝🏻.

Tosiammattilainen olet💎

Tiimivalmennus

Heittämällä päivän paras osuus!

Kiitos, mahtava fiilis jatkaa tästä.

Hyvinvointihetki

Maria, kiitos! Olet loistavasti läsnäoleva ja kuunteleva valmentaja ja tyyppinä humaani jolle on helppo puhua myös varmasti sellaisten henkilöiden, joiden ei ole helppo puhua.

Teit osuvia huomioita asioista jotka ovat minulle jossain määrin sokea piste (kehon kielen muutos/kehitys valmennuksen aikana sekä kehon kielen rooli reagoinneissa) sekä nostit osuvia huomioita reflektointikyvyssäni.

Jaksoit myös haastaa minua, joka on loistava asia (riippumatta onko se mieluista vai ei😊).  Jaksoit myös muistuttaa minua jaksamiseen liittyvistä tärkeistä asioista.

Ville

Duuniterkkarin vastaanotto

Sannan aitous tapaamisissa oli erittäin luottamusta herättävää. Arvostan suuresti erilaisten meditaatioiden ja äänitteiden saamista, niistä olen saanut suurta voimaa. Valmennus jää varmasti elämääni yhtenä hienoimmista muistoista. Kannattava satsaus minuun.

Niina

Duuniterkkarin vastaanotto

Scroll to Top