Referenssit

Minusta tuntuu, että minä-kuvani ja itsetuntoni kirkastuivat valmennuksen myötä, ja sain paljon uutta ajateltavaa ja näkökulmia. Ymmärrän nyt myös paremmin omat arvoni sekä mistä ne kumpuavat. Osaan nyt paremmin tiedostaa ja toteuttaa niitä arjessani. Valmennuksen myötä opin ymmärtämään paremmin myös omia vahvuuksiani.

 

Siiri

Asiakaspalvelija

Olen pitänyt jopa huonona piirteenäni avoimuuttani ja puheliaisuuttani. Valmennuksen myötä opin enemmän arvostamaan myös noita ominaisuuksia, ja hyväksymään piirteitäni ja tapojani osana karismaani.

Kati

Yrittäjä

Valmennukseen lähtö ei ollut itselle mikään helppo paikka. Aluksi tuntui haastavalta jutella omista asioista uudelle ihmiselle, mutta Marialle on todella helppo puhua. Hän on uskomaton kuuntelija ja hänellä on ilmiömäinen kyky johdatella kysymällä juuri oikeita kysymyksiä todellisten asioiden äärelle niin, että itse oivaltaa ratkaisut tilanteeseen.

Piritta

Maria sai minut luottamaan itseeni ja sai minut ajattelemaan asioita ihan uusista näkökulmista. Mariaan syntyi niin syvä luottamus, että kerroin hänelle tosi henkilökohtaisia asioita. Marian avulla sain aikaan sellaisen henkisen kasvun ja muutoksen itsessäni, jota en olisi voinut kuvitella olevan mahdollista.   

 

Ansku

Oloni on kevyempi ja työssä ja henkilökohtaisissa suhteissa raskailta tuntuneet asiat eivät enää pääse niin ihon alle, vaan koen että minulla on niihin välimatkaa, ja näin niitten asioitten kanssa on helpompi olla tekemisissä.

Soile

En oikein tiennyt, mitä valmennukselta konkreettisesti odottaa, mutta toivoin helpotusta hankalaan elämäntilanteeseen ja tämä toteutui. Opin tunnistamaan paremmin kehollisia viestejä ahdistavassa tilanteessa ja pääsemään niistä läpi hengityksen avulla.

 

Aino

Valmennuksen aikana koin saavani sinulta ymmärrystä ja tukea. Osasit tarjota konkreettisten keinojen ja uuden tiedon lisäksi oivaltavia katsontakantoja tilanteisiini, ja se auttoi minua näkemään asioita laajemmin. Kaikki tulevat asiakkaasi tulevat olemaan onnekkaita saadessaan sinut Kaisa avuksi tarkastelemaan elämäänsä ja kasvukohtiaan! 

 

Kati

Lämmin kiitos Katri sinulle ajastamme yhdessä. Sinun rohkaisemana uskallan lähteä kulkemaan oman näköistäni polkua; vielä on paljon tehtävää. Toivoisin kovasti löytäväni enemmän aikaa rentoutumiselle ja läsnäoloharjoituksille. Koen kuitenkin, että olen itsevarmempi, enkä anna suorittaja- enkä vertailija-puolijani ottaa otetta jokapäiväisestä elämästäni.

 

Johanna

Maria, kiitos! Olet loistavasti läsnäoleva ja kuunteleva valmentaja ja tyyppinä humaani jolle on helppo puhua myös varmasti sellaisten henkilöiden, joiden ei ole helppo puhua. Teit osuvia huomioita asioista jotka ovat minulle jossain määrin sokea piste (kehon kielen muutos/kehitys valmennuksen aikana sekä kehon kielen rooli reagoinneissa) sekä nostit osuvia huomioita reflektointikyvyssäni. Jaksoit myös haastaa minua, joka on loistava asia (riippumatta onko se mieluista vai ei😊).  Jaksoit myös muistuttaa minua jaksamiseen liittyvistä tärkeistä asioista.

Ville

Sannan aitous tapaamisissa oli erittäin luottamusta herättävää. Arvostan suuresti erilaisten meditaatioiden ja äänitteiden saamista, niistä olen saanut suurta voimaa. Valmennus jää varmasti elämääni yhtenä hienoimmista muistoista. Kannattava satsaus minuun.

Niina

Vieritä ylös