Palvelut yksityisille

keskusteluapu

Henkilökohtainen valmennus

Oletko jumissa? Tuntuuko sinusta, että haluaisit muutosta johonkin, mutta et oikein itsekään tiedä mihin? Oletko jollain tavalla tyytymätön elämääsi tai et vain tiedä miten saisit otettua askeleita uuteen suuntaan?

Hätä ei ole tämän näköinen, anna meidän auttaa!

Henkilökohtainen valmennus tarjoaa oivalluttavaa, läsnäolevaa ja ratkaisukeskeistä apua juuri tämän hetken tilanteeseen.

Valmennuksessa tulet kuulluksi, kohdatuksi ja hyväksytyksi omana itsenäsi.

Ennakkotehtävien, ratkaisukeskeisen keskustelun ja erilaisten harjoitteiden avulla pyritään löytämään apua ja työkaluja juuri SINUN tilanteeseesi.

Valmentajina toimivat sertifioidut muutos-ja itsetuntemusvalmentajat. Katso sertifioitujen valmentajiemme esittelyt duuniterkkarit kohdasta.

Kuka meistä olisi juuri sinulle sopiva vierellä kulkija muutosmatkallasi?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhteinen matka kohti sinun tavoitettasi, mikä ikinä se onkaan.

Asiakkaan suusta:

"Toivoin tasa-arvoista ja luottamuksellista suhdetta valmentajaan. Peiliä, josta näkisin itseni tarkemmin ja uudesta näkökulmasta. Valmennus vastasi ja ylitti odotukseni joka suhteessa."

"Opin suhtautumaan rauhallisemmin omiin tunteisiini. Hyväksymään ja iloitsemaan itsestäni ja kaikista tunteistani. Opin keinoja elämäni tasapainottamiseen ja itseni kuunteluun."

"Valmennuksen aikana koin saavani sinulta ymmärystä ja tukea, ilman että se oli vain myötäilevää hymistelyä. Osasit tarjota konkreettisten keinojen ja uuden tiedon lisäksi oivaltavia katsontakantoja tilanteisiini, ja se auttoi minua näkemään asioita laajemmin."

"Valmennus käänsi elämässäni täysin uuden sivun. Ja vaikka välillä käytiin syvissä vesissä, hauskaa meillä oli aina."

"Sain herätyksiä kohtaamaan kipupisteitäni eri näkökulmista. Sain työkaluja toimia ja aloittaa muutosmatkaani. "

"Minä-kuvani ja itsetuntoni kirkastuivat valmennuksen myötä, ja sain paljon uutta ajateltavaa ja näkökulmia. Ymmärrän nyt myös paremmin omat arvoni sekä mistä ne kumpuavat ja osaan paremmin tiedostaa ja toteuttaa niitä arjessani"

"Valmennusten jälkeen oli aina paljon parempi ja itsevarmempi olo. Valmentaja sai minut luottamaan itseeni ja sai minut ajattelemaan asioita ihan uusista näkökulmista."

"Valmennuksen avulla sain aikaan sellaisen henkisen kasvun ja muutoksen itsessäni, jota en olisi voinut kuvitella olevan mahdollista.  " 


Rumpurentoutus

Rumpurentoutus

Rumpurentoutus sopii kaikille ketkä kaipaa palautumista ja pysähtymistä arjen keskellä.

Rentoutuksessa ohjaaja kiertää soittaen rumpua, jonka vaikutus perustuu rummun tuottamiin ääniaaltoihin.

Nämä ääniaallot vaikuttavat kehoon monella hyvällä tavalla kuten siten, että hermosto ja lihakset rentoutuvat, oksitosiinin eli hyvän olon hormonin eritys lisääntyy, ajatusten tulva hiljenee ja läsnäolo sekä itsetuntemus lisääntyvät.

Rumpurentoutus on syvärentouttavaa ja jokaiselle yksilöllinen kokemus.

Asiakkaan suusta:

"Alkuun rentoutuminen tuntui vähän haastavalta ja ajatukset laukkasi. Tunnin edetessä ja rummun tullessa lähelle ajatusten kela sammui ja se oli ihanaa"

"Rumpurentoutus rentoutti ennen näkemättömällä tavalla, olin jossain ihan muualla"

"Olipa kertakaikkisen ihanaa, rummun ääni ja värähtely oli maagisen voimakasta ja alkuun se jopa vähän yllätti. Kuitenkin siihen totuttua koko kehossa tuntui hyvältä"Scroll to Top